Pitomaalaus Oy:stä Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n liiketoiminnan jatkaja!

27. syyskuuta 2019

Pitomaalaus Oy on 27.9.2019 solmitun liiketoiminnan kaupan myötä Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n liiketoiminta siirtyy Pitomaalaus Oy: lle. Pitomaalaus Oy jatkaa Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n menestyksekästä liiketoimintaa Helsingissä.

Liiketoimintakauppa ei vaikuta operatiivisiin kenttätoimintoihin ja Lainisalo Rakennusmaalauksen henkilöstö sekä työkohteet siirtyvät Pitomaalaus Oy:lle 27.9.2019 alkaen.

Kaupan myötä Pitomaalaus Oy vahvistaa entisestään osaamistaan ja valmiutta pääkaupunkiseudulla. Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n vahvuuksia ovat erityisesti hyvä laaduntuottokyky vaativien kohteiden toteuttamisessa.

”Pitomaalaus Oy on toimialansa vahva kasvaja ja minulla on ilo saattaa loistavat Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n ihmiset osaksi Pitomaalaus Oy:n tiimiä. Tulemme Lainisalolla jatkossa panostamaan yhtiön teolliseen osaamiseen ja kansainvälistymiseen. Tämän järjestelyn tarkoituksena on vahvistaa ja varmistaa molempien, sekä rakennus- että teollisenmaalaamisen tulevaisuus ja tämä liiketoimintakauppa on erittäin luonteva osa kasvustrategiaamme. Rakennusmaalauksen liiketoiminta pystyy kehittymään paremmin rakennusmaalaus ammattilaisen käsissä, kuin osana teollisen maalaamisen konsernia.” kertoo Lainisalo Oy:n toimitusjohtaja Pertti Lainisalo.

Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n liiketoimintojen osto on jatkumoa Pitomaalaus Oy:n kasvupolulla alansa johtavaksi toimijaksi Suomessa, Lainisalo Rakennusmaalaus Oy:n henkilöstö pääsee osaksi Pitomaalaus Oy:n ammattilaisten joukkoa, jossa arvostetaan laatua, kehitystä ja perinteitä.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu teollisuusmaalaukseen ja pintakäsittelyyn erikoistunut yritys. Lainisalo Rakennusmaalaus on Lainisalo Oy:n tytäryhtiö, jonka liikevaihto on noin 4,5M€ vuonna 2019. Koko Lainisalo konsernin liikevaihto kuluvana vuonna on noin 10M€.

Pitomaalaus Oy on julkisivu- ja parvekesaneeraus- sekä tasoite- ja maalausalan yritys, jonka kuluvan tilikauden liikevaihto on yli 10 milj. euroa ilman nyt tehtyä liiketoimintakauppaa. Yrityskaupalla Pitomaalaus Oy:n henkilöstömäärä nousee yli 150 henkilöön.

Lisätietoja antavat:

Markku Kälkäinen
hallituksen pj.
040 557 5330
markku.kalkainen@pitomaalaus.fi

Pertti Lainisalo
hallituksen pj.
0400 701 080
pertti.lainisalo@lainisalo.fi

Takaisin Ajankohtaista-sivulle